Dátum: 27.04.2024
  • Tlačiť stránku
  • Archívny InfoLib
  •  
  •  
  • rss

Spät

CitaKon 2024

15.03.2024
5. ročník konferencie 9.-10.4.2024

Vážení kolegovia, milí knihovníci,
radi by sme vás pozvali na 5. ročník konferencie CitaKon 2024, ktorá sa bude konať 9. - 10. apríla 2024 na Fakulte elektrotechniky a komunikačných technológií VUT v Brne, ktorá je naším partnerom pre tento rok.
Rovnako ako minulý rok bude konferencia dvojdňová. V utorok 9. apríla 2024 sa uskutočnia praktické CitaKon Workshopy. V dvoch paralelných blokoch zameraných na dezinformácie a umelú inteligenciu sa môžete tešiť na  rôzne praktické úlohy a tipy, ktoré si budete môcť vyskúšať pod vedením skúsených expertov. Tému workshopu si môžete vybrať pri registrácii.
Druhý deň, v stredu 10. apríla 2024, bude tradičným konferenčným dňom konferencie CitaKon, ktorá je v tomto roku zameraná na  výhody a úskalia používania umelej inteligencie. Môžete sa tešiť na  prednášajúcich z akademického prostredia, aj ako aj z neziskového a  súkromného sektora.

Program a ďalšie potrebné informácie nájdete na webovej stránke konferencie.
https://www.citakon.cz/

Aj tento rok môžete využiť obľúbenú bezplatnú akciu 1+1 a zúčastniť sa konferencie spoločne s kolegyňou, alebo kolegom. Zvýhodnená ponuka registrácie platí do 20. marca 2024 len na konferenciu CitaKon. Samozrejme, len v prípade, že sa dovtedy kapacita sály nenaplní. S registráciou dlho neváhajte, pretože kapacita miestností je obmedzená a  každoročne sa rýchlo zapĺňa.

Zaregistrujte sa na tejto adrese:
https://bit.ly/citakon2024

Tešíme sa na vás
Tím Citace.com

Informácie pre

Trendy v oblastiach

Prečítajte si

Anketa

Info mailom

Napíšte Vašu e-mailovú adresu a budete dostávať pravidelné správy z InfoLib.

Spät

Naši partneri