Dátum: 26.04.2024
  • Tlačiť stránku
  • Archívny InfoLib
  •  
  •  
  • rss

Spät

Ponuky

Podrobné informácie o ponuke:

Knižnica / inštitúcia: Štátna vedecká knižnica v Banskej Bystrici
Pracovná pozícia: Skladník/ Skladníčka na Oddelení správy fondov
Náplň práce: - zodpovednosť a vykonávanie základnej knihovníckej práce v oblasti ochrany knižničného fondu - pravidelné denné kontrolovanie teploty a vlhkosti v skladoch, vedenie predpísanej evidencie - pravidelná očista knižničného fondu od prachu - kontrola poškodených dokumentov a navrhovanie na ich preväzbu - kontrolovanie správnosti založenia dokumentov podľa pokynov vedúcej skladu - Vykonávanie práce v oblasti obsluhy čitateľov - vybavovanie požiadaviek čitateľov na výpožičky dokumentov - vybavovanie požiadaviek pracovníkov odborných oddelení na odborné knihovnícke spracovanie - zakladanie novozískaných a vrátených dokumentov na ich lokačnú pozíciu v sklade - zodpovednosť za správne uloženie pridelenej časti knižničného fondu - vedenie základných knihovníckych evidencií v knižničných skladoch - vedenie evidencie o každom pohybe dokumentov v automatizovanom výpožičnom systéme knižnice - preprava dokumentov z externých skladov ŠVK
Plne znenie ponuky na stiahnutie: otvor
Požadujeme: - stredoškolské vzdelanie - základné počítačové zručnosti WORD, EXCEL - vodičský preukaz skupiny B - pozícia je vhodná pre absolventa - manuálna práca vyžadujúca si dobrý zdravotný stav (práca vo výškach, prenášanie bremien), - manuálna zručnosť, - komunikatívnosť, - zodpovednosť, - schopnosť pracovať samostatne, ale aj v tíme, - flexibilita Žiadosti o prijatie s priloženým životopisom zasielajte na adresu: Štátna vedecká knižnica v Banskej Bystrici, Lazovná 9, 975 58 Banská Bystrica, alebo e-mail: svkbb@svkbb.eu do 05.10. 2018.
Ponúkame: Odmeňovanie podľa zákona č. 553/2003 o odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme. Základný plat je podľa dosahovaného počtu rokov praxe od 480,-€. Zamestnanecké výhody, benefity: týždenný pracovný čas 37,5 hod., 5 dní dovolenky navyše, možnosť účasti na bohatej ponuke kultúrnych podujatí organizovaných zamestnávateľom.
Začiatok pracovného pomeru: 15.10.2018
Typ pracovného pomeru: trvalý pracovný pomer na plný úväzok
Dátum a čas výberového konania: -
Miesto výberového konania: Štátna vedecká knižnica v Banskej Bystrici
Adresa: ŠTÁTNA VEDECKÁ KNIŽNICA V BANSKEJ BYSTRICI Lazovná 9 975 58 Banská Bystrica www.svkbb.eu
Meno kontaktnej osoby: Adriana Barth
Telefón: +421484155067
E-mail: svkbb@svkbb.eu

Informácie pre

Trendy v oblastiach

Prečítajte si

Anketa

Info mailom

Napíšte Vašu e-mailovú adresu a budete dostávať pravidelné správy z InfoLib.

Spät

Naši partneri