Dátum: 19.04.2024
  • Tlačiť stránku
  • Archívny InfoLib
  •  
  •  
  • rss

Spät

Ponuky

Podrobné informácie o ponuke:

Knižnica / inštitúcia: Akademická knižnica PEVŠ
Pracovná pozícia: Pracovník knižnično-informačných služieb
Náplň práce: zabezpečovanie administratívno-evidenčných odborných prác spojených s výpožičnou službou, budovaním, knihovníckym spracovaním a ochranou knižničného fondu a základnými knihovníckymi činnosťami so sekundárnym informačným aparátom, práca s databázou používateľov a výpožičiek, s databázami fondov a s počítačovou technikou, informačné zabezpečenie vzdelávacích a odborných potrieb používateľov, individuálna práca s čitateľom a kolektívnym používateľom, príprava prevádzky študovní a technického vybavenia a ich zabezpečenie s IT odd.; konzultácie a technická podpora k samoobslužným reprografickým službám, katalogizovanie, čiastočné spracovanie evidencie publikačnej činnosti.
Plne znenie ponuky na stiahnutie: otvor
Požadujeme: vzdelanie v knihovníckom odbore, znalosť štandardov (AACR2, MARC21), skúsenosti a znalosť práce s KIS, znalosti Word, Excel, Outlook, komunikatívnosť, príjemné vystupovanie, zodpovednosť, dôslednosť, znalosť cudzieho jazyka - angličtina (B2), súhlas so spracovaním osobných údajov v súlade so zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov, podľa nariadenia Európskeho parlamentu a Rady 2016/679 z apríla 2016
Ponúkame: Mzda: od 900 €. Ak Vás ponuka zaujala, prosím zašlite motivačný list spolu so štrukturovaným životopisom na dole uvedenú adresu v termíne do 16. 7. 2020.
Začiatok pracovného pomeru: 01.09.2020
Typ pracovného pomeru: trvalý pracovný pomer na plný úväzok
Dátum a čas výberového konania: -
Miesto výberového konania: Bratislava
Adresa: Paneurópska vysoká škola, Akademická knižnica, Tematínska 10, 851 05 Bratislava
Meno kontaktnej osoby: Ing. Zuzana Mihalíková
Telefón: 02/48208810
E-mail: zuzana.mihalikova@paneurouni.com

Informácie pre

Trendy v oblastiach

Prečítajte si

Anketa

Info mailom

Napíšte Vašu e-mailovú adresu a budete dostávať pravidelné správy z InfoLib.

Spät

Naši partneri