Dátum: 19.04.2024
  • Tlačiť stránku
  • Archívny InfoLib
  •  
  •  
  • rss

Spät

Ponuky

Podrobné informácie o ponuke:

Knižnica / inštitúcia: Stavebná fakulta STU v Bratislave
Pracovná pozícia: Samostatný odborný pracovník v odbore knihovníctvo
Náplň práce: Komplexné a samostatné vykonávanie odborných knihovníckych a informačných činností. Budovanie online katalógu knižnice. Evidencia publikačnej a umeleckej činnosti a ohlasov, vrátane poradenskej a konzultačnej služby pre zamestnancov fakulty. Práca s automatizovanými informačnými zdrojmi a citačnými databázami. Vyhotovovanie štatistických prehľadov o zaevidovaných publikáciách a ohlasoch podľa požiadavky autorov a vedenia fakulty. Budovanie databázy CREPČ a spolupráca s jej správcom CVTI SR.
Plne znenie ponuky na stiahnutie: otvor
Požadujeme: Požadované vzdelanie Dosiahnuté vzdelanie : Vysokoškolské II. stupňa - vzdelanie a prax v odbore knižničná a informačná veda je vítaná; Odborné znalosti : Práca v Knižnično-informačnom systéme Advanced Rapid Library (ARL) vítaná; Jazykové znalosti : Anglický jazyk – znalosť slovom a písmom –úroveň B2; Počítačové znalosti – používateľ pokročilý : MS Office; Osobnostné predpoklady a zručnosti : Príjemné vystupovanie, dobré komunikačné schopnosti, samostatnosť, tvorivosť pri riešení úloh, flexibilita a organizačné schopnosti, ochota vzdelávať sa, schopnosť systematickej práce, zodpovednosť a spoľahlivosť.
Ponúkame: Ponúkaný plat: Platové ohodnotenie podľa zákona č. 553/2003 Z. z. v platnom znení o odmeňovaní pri prácach vo verejnom záujme. Minimálne: 850,00 €. Termín nástupu: 1. september 2019 Zamestnanecké výhody a benefity: Práca v príjemnom prostredí a priateľskom kolektíve. Možnosť využívania rekreačných zariadení organizácie, fakultnej plavárne a telovýchovných zariadení. Informácie pre uchádzača : Od záujemcov sa vyžaduje zaslanie štruktúrovaného životopisu v slovenskom jazyku na mail: alica.domonkosova@stuba.sk. Vybraní kandidáti budú pozvaní na osobný pohovor.
Začiatok pracovného pomeru: 01.09.2019
Typ pracovného pomeru: trvalý pracovný pomer na plný úväzok
Dátum a čas výberového konania: -
Miesto výberového konania: Bratislava
Adresa: Stavebná fakulta, Slovenská technická univerzita v Bratislave, Radlinského 11, 810 05 Bratislava, http://www.svf.stuba.sk
Meno kontaktnej osoby: Alica Domonkosová
Telefón: +421259274494
E-mail: alica.domonkosova@stuba.sk

Informácie pre

Trendy v oblastiach

Prečítajte si

Anketa

Info mailom

Napíšte Vašu e-mailovú adresu a budete dostávať pravidelné správy z InfoLib.

Spät

Naši partneri